Contact | Disclaimer | Facebook | NL | FR | EN
top volgende

Geef uw mening

top vorige

Lees de mening van anderen

Proef handbike

Geplaatst door Albert Schmelcher op 19/10/2016

Hallo, ik ben al 37 jaar rolstoelpatiënt en hevige fan van Tom Boonen. Ik ben gisteren de handbike komen testen op jullie fantastisch parcours. Chapeau hiervoor! Ik heb er van genoten. Dank u Frederik Lenaerts om mij dit te laten testen. Dank aan het ganse team.

Respect

Geplaatst door Eline Gautot op 28/09/2015

Veel respect, het is niet te onderschatten. Keep going!

Respect voor iedereen

Geplaatst door Kenneth Samaille op 13/03/2013

Heel mooie site en zeer veel respect voor iedereen die daar aan meewerkt...proficiat...en ik wens iedereen zeer spoedig herstel...grtz.

Bezoekje

Geplaatst door Roland Vanwolleghem op 24/01/2013

Bedankt aan het personeel voor jullie goede ondersteuning tijdens mijn bezoekje aan jullie instelling. Het was echt leuk om de kinderen bezig te zien, jullie werk te zien. Soms ook onthutsend! Kinderen die altijd mooi in de juiste houding moeten zitten of liggen, het is niet voor te stellen, maar jullie kunnen ze overtuigen.

Mij hebben jullie ook kunnen overtuigen door jullie enthousiasme, de verbondenheid en vooral de vriendschap. Jullie zorgen voor de kinderen alsof het jullie eigen kinderen zijn, beter kan het niet worden. Ik was blij om nog een klein geschenkje mee te hebben gebracht, ze verdienen het. En jullie ook, daarom nog dit berichtje.

Hopelijk zien we mekaar nog eens, je weet nooit dat ik nog iets kan betekenen voor jullie. Ik zit nog met jullie TV-beamer in gedachten, je weet nooit dat er nog iets lukt. Life's a game, play it! Zeker mijn groeten aan de kinderen doen, niet vergeten. Ik vergeet jullie ook niet.

Artikel in Het Laatste Nieuws

Geplaatst door Roland Vanwolleghem op 06/12/2012

Ik heb met genoegen het artikel over jullie vereniging gelezen in Het Laatste Nieuws. Heel mooi hoe die kinderen moed putten uit het bezoek van Tom Boonen. Het interesseerde mij nog meer daar ik ook geruime tijd aan een rolstoel verbonden was om mij te verplaatsen.

In hun uitspraken kan ik mij terugvinden, zoals "ik ben niet minder omdat ik een looprek heb." Dat was ook mijn idee, door die rolstoel kon ik mij terug verplaatsen, moest ik niet meer op de schouder van iemand anders de gang doorschuifelen. Misschien even mijn situatie schetsen : ik heb vorig jaar op reis in Marokko een zwaar ongeval gehad met de motor. Een grote put in de baan zette het voorwiel klem, de motor en ik vlogen door de lucht. In een ziekenhuis ter plaatse kreeg ik weinig of geen aangepaste verzorging, ondanks 2 gebroken rugwervels en een hersenbloeding. Pas na het overvliegen naar Gent kreeg ik aangepaste behandeling. Na 2 maanden coma stak dan de verlamming van mijn linkerzijde de kop op. Gelukkig heb ik door veel te oefenen, dag na dag, dit kunnen overwinnen. En dat zie ik ook terug in het artikel, die kinderen moeten veel oefenen.

Daarom had ik graag gehad dat jullie misschien mijn verhaal aan die kinderen vertellen. Het bewijs dat je door veel te oefenen een verlamming kunt beheersen. Natuurlijk heb ik geluk gehad dat ik dit nog kon doen en ondanks de pijn in mijn spieren me kon bewegen. Maar ik ben er van overtuigd dat oefenen de beste remedie is. Dat ondervind ik nu nog steeds, want door te weinig oefenen kon ik lange tijd bijna niet rechtstaan van een stoel. Dus simpelweg : bezig blijven is de beste methode.

Heel graag zou ik het hun zelf komen vertellen, maar met de auto rijden is me verboden gezien mijn coma in het verleden. Dit komt ook wel weer in orde, het ziekenhuis helpt me met een cursus. Je hebt dus zeker andere mensen nodig om je te helpen en gelukkig doen jullie dat voor die kinderen. Proficiat daarvoor. Misschien vraag je je af wat ik met de motor in Marokko ging zoeken? Eigenlijk simpel, het is een mooi land dat ik heb leren kennen door 2 maal als technieker mee te doen aan de Parijs-Dakar race. Daar heb ik Afrika leren kennen en met de mensen gesproken, zelfs dode mensen voor hun huisje zien liggen omdat de hulpverleners het te druk hadden of er niet bij konden. Zo leer je beseffen hoe goed wij het hier hebben, onder andere door mensen zoals jullie. Doe er alsjeblief mee verder, mijn steun hebben jullie.

Website, chocolade en Wheel To Share

Geplaatst door Els Feys op 03/07/2012

De vernieuwde website is heel aantrekkelijk en overzichtelijk! Ook veel bewondering voor alle mensen die veel tijd en enthousiasme stoppen in acties ten voordele van de VZW Move To Improve zoals pas de lekkere (met originele print) chocolade en het Wheel To Share evenement! Knap!

Contactgegevens

VZW Move To Improve
Sint-Maartenstraat 53
B-3770 Genoelselderen

0484/75.36.07

BE98 7340 2560 6793
KREDBEBB

BE 0808.300.505