Contact | Disclaimer | Facebook | NL | FR | EN
Dottieworld Dottieworld

Een platformsite die een sociale netwerksite voor mensen met een beperking of aandoening combineert met een gratis zoekertjessite, uitsluitend gericht op revalidatie- en zorgartikelen.

Sportifun Sportifun

Sport is emotie, sport brengt wekelijks vele mensen samen. De liefde voor sport bracht ook de bedenkers van Sportifun samen. Als sporter kennen ze de gedrevenheid, de vastberadenheid, het werken naar een doel. Er kwam een idee, er kwam een beeld over hoe het er volgens hen perfect zou uitzien, wat resulteerde in het project Sportifun.

VZW TolBo VZW TolBo

VZW TolBo staat voor Toegankelijkheid lokale Besturen en Overheidsdiensten. TolBo wil de toegankelijkheid van gebouwen als opstap gebruiken naar de toegankelijkheid van communicatie, websites en sociale media. TolBo wil binnen het bestaande diversiteit- en gelijke kansenbeleid de aandacht vestigen op nog niet ingevulde of minder gekende noden ook voor niet of minder behandelde groepen zoals personen met functiebeperkingen, laaggeschoolden, lage inkomensgroepen, maatschappelijk kwetsbare jongeren, ...

Contactgegevens

VZW Move To Improve
Sint-Maartenstraat 53
B-3770 Genoelselderen

0484/75.36.07

BE98 7340 2560 6793
KREDBEBB

BE 0808.300.505